:D

Hej idag så har jag åkt skriskor med dick igen det är ju as kul nu efter typ 10år XD Efter det så gick jag hem till mamma och bjöd på en semla. Så nu blir det lungt och tvätta lite :)  sen saknar jag tomas han är och jobba med melodifestivalen såå nu kommer han åka hem varje söndag och åka på jobb igen varje tistag  men såå är det. Men nått jag inte kan förstå är hur en mäniska kan få en att må bra av att bara vara hos en hur man bara kan tänka på nån och bli helt varm och känna sig trygg. eller när man tittar på han och bara ser världens finaste kille för nått jag vet är att jag gör det med min fina underbara Tomas <3

Jan. 30, 2014

hej idag vakna jag efter en liten stund drog jag och dick till götene och handla. När vi kom hem så åkte vi skriskor as kul va det jag har inte åkt på 10 år så va på tiden nu. När jag kom hem laga jag mat till mamma och mig. Det blev riktigt gott men nu ska jag sova jag hoppas alla haft en bra dag :-)

Underbara dagar med tomas

Hej har inte hunit skriva på ett par dagar men kan beräta från igår :D Igår åkte jag hem till Tomas och gick på kallas han låsas syster fyllde 20år det var trevligt första gången jag träffa hans pappa, bror och syster det var väldigt kul sen var det ju Tomas pappas tjej där med sina barn det var hennes dotter som fyllde år. efter det åkte vi hem och laga mat och sen la vi oss. Idag åkte vi hem till Tomas mamma och åt middag hans syster och två bröder var där och mormor. Det var trevligt och väldigt god mat med. Kul att få träffa hans familj för första gången och det var väl på tiden vi har ju ett halv år sen vi treffades nästa månad. Men nu var det gjort och det var jätte trevligt. så min dag har varit jätte bra men nu blir det att kolla på film (sällskapsresan) sen sänggen för i morgon blir det att gå öp tidigt ska till katja och tomas ska iväg och jobba. Men hoppas alla haft en underbar dag och en bra dag för det har jag natti natti :)
en bild som tomas tagit :D 

Jan. 23, 2014

hej idag har det varit en bra dag var i skövde och handla med mamma,pappa och fia sen åkte vi hem och pappa laga mat efter det åkte jag mamma och pappa på netto i götene men nu blir det sängen hoppas alla haft det bra :-)

Jan. 21, 2014

hej en underbar vakna brevid tomas sen kollar vi tv efter det åkte han hem för att åka skidor. Så jag mamma,pappa och fia åkte och handla efter det sen när vi kom hem laga pappa mat chilli corncane så nu siter vi och kollar film med mys som pappa har köpt sen blir det sängen hoppas alla haft en bra dag :-)

Jan. 19, 2014

Hej han inte skriva igår men det hände inte så mycket min syster var här över dagen sen somna jag inte fören kl 6på morgonen. Idag har jag varit med mamma och fia och städat lite men nu blir det att sova så hoppas alla haft en bra dag för det har jag haft och i morgon kommer pappa och tomas ska bli mysigt god natt :-)

Jan. 18, 2014

hej idag/igår vakna jag och gick till mamma och kolla film sen laga hon mat. efter det kom fia så spela vi och hade mys kväll har varit en underbar dag



hoppas alla har haft en bra dag :-)

Jan. 16, 2014

hej idag har det varit en skön dag vakna och åkte på möte sen kom jag hem då gick jag med chilli en sväng efter det råka jag somna :-) vakna och gick till mamma och prata med henne och fia sen ut med chilli igen efter det städa jag lite och nu ligger jag och kollar tv snart sängen hoppas alla haft en underbar dag:-)

Jan. 15, 2014

hej idag har det varit en lungt har legat i soffan hela dagen så enda gången jag varit ute det var när chilli skulle ut så nu blir det sängen :-)

Jan. 15, 2014

Hej idag vakna jag av att tomas skulle till jobbet kl6 sen somna jag om igen typ kl9 sen vakna jag vid 1 av att mamma kom. Då kom dick så vi gick ut och gick en mil det var skönt. Men Chilli är tröt hon har sovigt sen vi kom hem :-) hoppas ala har haft en bra dag:-)


här har ni några bilder på min underbara familj
mamma,pappa,evelina,henrik och jag :-)


En bild på oss syskon

bild på henriks barn


ben till bild på min familj






Mys dag <3

Hej idag har det varit en underbar dag. har varit med Tomas. Vi gick öpp typ 12 sen åkte vi till götene och gick på second hamd. Och sen vidare till Lidköping och åt pizza.Sen hem och myste hela dagen. Det finns inte ord för hur mycket jag tycker om han känner mig så tryg och har kul jämt älskar att sova på hans arm. Vackna öpp vid hans sida det finns inget bätre en det. Trodde aldrig att jag skulle få en kille som han det har varit en dröm och nu har jag min dröm vid mig <3 
 
 

Jan. 11, 2014

glömde bilden på brödet :-)

Jan. 11, 2014

hej har inte kunnat skriv min blogg har krånglat men så är det i bland men idag har jag badat snutte igen för 4dagen i rad han kissar ner sig i sitt bo han börjar bli gammal vet inte om jag ska åka in med han eller inte men ska ringa in på måndag tänkte jag. sen har jag bakat bröd dom blev riktigt bra. och nu ligger jag i soffan och kollar på en film med tända jus. Och längtar efter min fina tomas som kommer i morgon igen :-)





här får ni hur man gör brödet och jag lovar det är jätte gott

mina fina

Mina älskade djur älskar er så ni får mig att må så himla bra







RSS 2.0