Oct. 22, 2013

Jag och chilli på en fin

höspromenad.:-)













Trött

Igår kom min bästa vän katja och hennes pojkvän Linus hem så blev lite vin. Somna kl 8 i morse. Så har bara tagit det lugnt hela dagen men nu blir det sängen godnatt :-)

Trött

Igår kom min bästa vän katja och hennes pojkvän. Så det blev lite vin eller rätt mycket somna kl 8 på morgonen. Så den här dagen har varit lugn men kul hade vi. Men nu blir det sängen

för i morgon blir det givalis godnatt alla. :-)

Oct. 11, 2013

Hej idag är jag hos min älskade pappa över helgen. Men saknar min lilla hund och min fina så mycket <3

:-)

Hej alla :-) idag har jag varit i stallet nästan hela dagen. Och nu kollar jag på tonårs bossen sen blir det natten hoppas ni har haft det bra :-)

Underbar dag

Hej hoppas ni har haft en underbar dag. Själv så har jag varit och ridit väldigt skön att komma ut igen efter man varit sjuk. Vi red lite i skogen det är så vackert i skogen. Alla små stigar. men klanta mig jag har inte hoppat på flera år men idag kända jag att det skulle vara kul att börja med det igen. Men givetvis ramla jag av hästen. Jag fattar inte hur han är världens snällaste häst jaja sånt kan hända. Om ni undrar varför jag inte har skrivit innan idag är för har varit i stallet sen har jag haft besök så har inte hunnit. Vad har ni gjort idag ?:-)

Tött

Ja nu får man ta och gå en sväng i det kalla värdret. Men vad säger man det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :-)

mina små

I dag är det nästan bara 5vecker kvar tills jag blir faster igen. Och att lilla Jasmine fyller 3år. En sån lycka till dessa små. Faster älskar er Jasmine och Angelina



god morgon :-)

Vakna för en stund sen så nu sitter jag och dricker kaffe. Sen får det bli en sväng med hunden. Hoppas alla får en bra dag.:-)

mys med mamma sen sova :-)



Jag och mina syskon som små älskar er



Din familj

Din familj är allt för dig man försvarar dom vad som en händer eller dom gjort. och man ska aldrig döma en annan familj för nått en i familjen gjort och man ska aldrig anklaga nån för nått om man inte har starka bevis. det är med stor sorg och ledsamet jag skriver detta. Det jag vill komma fram till är döm ingen för nästa gång kan det vara du eller nån nära för dig. Men nått jag vet är att jag kommer alltid finnas för min familj vad dom en gjort eller kommer göra. Älskar dig store bror

ny blogg

Hej jag heter emma, är 19år vill dela med mig om min vardag. Jag bor ensam med två djur en hund som heter chili hon är en bestämd dam på 5år och är en mops. Jag har även en hamster som heter snutte. Hoppas ni vill följa mig.
RSS 2.0