Nov. 29, 2013

Tja bloggen jag har inte haft tid att vara inne har jul pyntat. Men idag har jag inte gjort nått tvättat och lite så men inget mer jag känner vilket kul liv jag har men det är väl så att bli vuxen och ta ansvar. Hoppas alla har en bra dag

:)

Hej idag börja min dag inte såå bra försov mig vakna kl 9 och märker att min fina inte är där fick panik ett tag men kom på att han hadde åkt igår XD jaja sen har jag bakat kakor och varit och handlat lite. Och nu blir det nog bara att ta det lungt som jag skulle göra sa läkaren men jag kan ju aldrig sita stil. men jag hoppas alla har fått en bra dag :D
 

mys med min fina

Hej idag har jag varit med med min sötnos hela dagen. Vi har gått en promenad med cilli sen gjorde vi tacos och myste. Han träffa min mamma för första gången idag det gick bra tycker jag :-) hoppas alla har haft det bra idag

Nov. 23, 2013

Idag har jag bara tagit det lungt var inne på akuten igår för hade så ont i ryggen och magen så spyde och sen så kom det lite blod men det såg bra ut men fick starkare medesiner . Men snart kommer min underbara kl 12 efter jobbet.
Sen så måste ni se hur min lilla cilli sover

jaaaaaaaa

blev faster igen igår kl14:07 hon vägde 3760 och 50cm lång älskar er fasters små prinsessor






snart kommer hon :D

Hej alla jag fick ett telefon samtal igår att jag snart blir faster igen att hon har fått värkar. Men har inte hört nått sen des så hoppas på att hon vill komma ut snart jag får snusa bäbis snart :D Men jag läger ut såå fort jag vet nått och bild när det kommer hoppas alla får en bra dag :D

en underbar dag med smärta:D

hej alla nu ska jag göra mig i ordnig för ska till vårdcentralen kl 11 40 ska kolla min rygg och nacke efter igår när jag var på väg hem från götene och min mammas kompis körde och hela hjul ramla av så vi volta trodde förs inte det var nått men sen kom all smärta men ängla vakt hade vi så allt är bra förutom att jag har as ont i rygg nacke och blåmärken. efter det ska jag och mamma handla lite mat. Det är så skönt att bo brevid mamma så man kan handla med henne men jag hoppas alla får en bra dag :-)

Nov. 17, 2013

idag har jag varit i stallet sen halv 2 så nu blir det en varm dusch sen sova hoppas alla haft det bra idag :-)

Saknad !!!!!

                          Saknaden av dig är såå enorm, går inte en dag utan att du finns hos oss. Du var inte bara en hund  glömmer aldrig när du skulle natta mig varje kväll och såå fort du hörde att jag vaknade kom du in igen, och du skulle ha en egen kudde och täcke. Det är bara att år sen du försvann i från våra liv men älskar dig lika mycket idag min underbara sheila !!! ♥

Torsdag

Hej, idag har jag varit med mamma och fia, vi handlade present till fias kille. Nu sitter jag i skövde hos Katja och ska dricka lite kaffe, hon ska också försöka lära mig lite i stilmallen/kodmallen på bloggen så att jag kan ändra utseende själv sen. Det blir roligt. Ikväll ska jag äntligen hem till finaste som har kommit hem, kommer bli skönt att få träffa honom igen!

Nov. 12, 2013

Hej idag har jag inte gjort så mycket. Har varit varit på givalis vi var på kinekulle gården och åt jag kan rekomendera det stället för alla. idag fyller jasmine 3år så stor tjej hon blivigt. Jag hoppas ni haft en bra dag.:-)

Nov. 11, 2013

Hej nu blir det mycket att skriva har inte hunnit skriva i helgen men kan börja med lördag. Jag min mamma och min syster åkte på dop i värmland. Min morbror döpte sin dotter min kusin hon fick namnet Gabriella. Det var så kul att möta alla slätingar på as sida särskilt morfar. Sen på vägen hem åkte vi förbi vårat gamla hus som jag bodde i när jag var 9år. En helt underbar dag vill tacka alla. Söndagen blev mäst lugn var bara hemma och storstäda hela dagen. Och idag har jag varit på givalis för er som undrar vad det är så går man ditt om man vill arbetsträna när man är sjukskriven. Man hittar på saker så man kommer ut och så. Sen när jag kom hem så möblera om hemma och byte gardiner. Nu sitter jag och kollar tv men snart blir det sägen för mig. Och idag kom min underbara hem efter en månad och tre veckor. Jag har saknat han så sjukt mycket.

Nov. 08, 2013



pappa som lite bruno holmdahl och hans bror magnus holmdahl


min pappa bruno holmdahl




pappas kusin robert

hitta gamla bilder på släkten på pappas sida.



Min gamelmorfar henry holmdahl


min gamelmormor ingalill holmdahl och min gamelmorfar henry holmdahl










min pappa som liten bruno holmdahl





min gamel morfar henry holmdahl och gamelmormor ingalill holmdahl

in gamelmormor i klass3

Nov. 08, 2013

Hej alla hoppas ni sovigt bra själv somna jag kl 4. Så är halv dö idag men kom på en jätte rolig sak när skulle öp i morgon är det dop. Har fått en kusin :-) sen på söndag kommer min undetbara hem som jag har längtat. Sen beräknas jag att bli faster igen på söndag kan det bli det. Hoppas ni får en bra dag:-)

jag och min mamma i somras :-)

min fina pappa





hitta massa gamla bilder på mammas data

katja i skolan rätt trött
min älskade bror<3
jag :D
jag och fasters älskling<3
jasmine rider
jag,dick och jasmine är och badar
jasmine
jasmine rider<3
jasmine på midsomar
jag,min syster evelina,min bror henrik och lilla pappa
jasmine<3
jasmine
jasmine som täna på dagis<3
jasmine<3
jasmine<3
jasmine<3
jag och min syster evelina<3
jasmine<3
min mamma och jasmine<3
jasmine<3
min bror henrik och jasmine
min pappa och jasmine<3
våran gamla hund <3
jasmine på påsk
jag och katja<3
 
 

Nov. 05, 2013

Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen. jasmine har varit över trött hela dagen så har varit en jobbig men underbar dag i morgon ska jag åka och lämna mitt hjärta i jönköping. Kommer kännas tomt. Men på söndag är man beräknad att bli faster igen längtar så. hoppas alla har haft en bra dag. god natt :-)

En bra vecka

Hej förlåt att jag inte skrivit på länge men har haft eller har fasters hjärta här. Vi har haft lite kalas för dan 12de fyller hon hela 3år vad tiden går fort. Det var ju inte länge sen hon var en bebis. glömmer aldrig när jag skulle möta henne och linda vid rese i skövde när jag såg henne och bara tog henne sen den dagen har det varit fasters lilla flickan. Men nu måste jag leka lite med lilla dockan inna det ska sovas.













RSS 2.0